Poutapilven sointu

Poutapilven sointu

Poutapilven sointu

ALH Enkelihoidot ja äänimaljahoidot

ALH Enkelihoito

ALH Enkelihoito (Angel Light Hypnosis)

ALH enkelihoito on muinainen atlantislainen hoitomuoto, jota harjoitettiin pyhissä unitemppeleissä.
Hoitomuoto on nykyaikaistettu ja paranneltu, jotta sinä voit saada hoidon parantavat ja voimauttavat hyödyt paitsi hoitohuoneella, myös kaukohoitona ja netin välityksellä.

ALH enkelihoidossa sinut ohjataan lempeästi korkeamman tietoisuuden tilaan. Olet erittäin rentoutuneena korkeavärähteisessä tilassa, jossa egollasi ei ole sinuun vaikutusta, vain puhdas värähtely.
Enkelit ja arkkienkelit ovat tällä tasolla ja saat heiltä sekä muilta valonolennoilta apua ja tukea sinun omaksi korkeimmaksi parhaaksi. Tällä tasolla sinun on mahdollista pyytää ohjausta tai kysyä kysymyksiä mahdollisesti myös edesmenneiltä rakkailtasi.
ALH Enkelihoito

Avaa portti sisimpääsi ja ota askel ahdistuksesta kohti mielenrauhaa apuna ALH Enkelihoito

Oletko ajatellut, että käyttäytymismallimme ja miten suhtaudumme asioihin, joita elämässämme tapahtuu ovat kulkeneet mukanamme lapsuudesta saakka?
Jos lapsuudessa on kokenut vaikkapa mitätöintiä, hylkäämistä tai turvattomuutta se heijastuu meihin koko elämämme ajan.
Selviytymiskeinojamme ovat voineet olla esimerkiksi muiden miellyttäminen tai vaikeneminen omista mielipiteistä. Nämä tiedostamattomat käyttäytymismallit jatkuessaan aiheuttavat ahdistusta. Ahdistus puolestaan aiheuttaa mm. huolta, murehtimista sekä levottomuutta. Ahdistus voi oireilla myös fyysisesti. Ahdistus on aina merkki siitä, että kestokykymme on ylittynyt ja elämään on tehtävä muutoksia. Ahdistuksen syytä ei aina edes pysty hahmottamaan.

Jatkuessaan ahdistus voi viedä koko toimintakyvyn. Olen kokenut tämän itse ja siksi tämä on minulle lähellä sydäntäni. On tehtävä työtä syyn selvittämiseksi.
Muutos elämään tai omiin toimintatapoihin on välttämätön. Vain sinä pystyt asiat muuttamaan. Haluaisin olla tukenasi auttamassa selkiyttämään ajatuksesi ja löytämään syyn tai syyt ahdistuksellesi ALH enkelihoidon avulla. Tästä alkaa muutos uuteen ihanaan rauhaisaan elämään.

Olet oman elämäsi tärkein ihminen ja ansaitset kaiken kauniin. Kun sinä voit hyvin, myös läheisesi saavat osansa.

ALH Enkelihoito (Angel Light Hypnosis)

Hoito on täysin turvallinen. Kokemus on kristallinkirkas ja voimallinen, ollen kuitenkin erittäin lempeä ja ihana.

Hoidon lopuksi laskeudutaan korkeavärähteisestä taajuudesta takaisin normaaliin taajuuteen. Jokainen matka enkelten luo nostaa kuitenkin värähtelytasoasi ja auttaa luomaan unelmatodellisuuden.

ALH Enkelihoito auttaa esim.

  • Kun olet ahdistunut ja haluat löytää mielenrauhan kirkastamalla syyt, jotka aiheuttavat ahdistusta.Tämä voi olla ensimmäinen matkasi enkelten luo. Enkelit voivat antaa sinun löytää vastauksen asiasta, jota sinun tulee lähteä työstämään mielesi tyynnyttämiseksi.
    Suosittelen tätä ensimmäiseksi hoitokäynniksi.
  • Vapautumaan karmisista siteistä ja liitoksista katkaisemalla haitalliset sidokset, jotka pitävät sinua kivussa ja köyhyydessä sekä tuhoamalla haitalliset sielunsopimukset, jotka estävät sinua elämästä täyttymyksellistä ja onnellista elämää.
  • Sinua löytämään sielunkumppanisi tai kaksoisliekkisi hoitamalla syvästi traumaattisia haavoja, jotta pääset irrottautumaan aiempien suhteiden draamasta sekä työstämään vaikeita ja haasteellisia suhteita. Valo ja rakkaus pääsevät takaisin sisimpääsi ja sieluusi.
  • Saamaan yhteyden edesmenneisiin rakkaisiin. Kun avaudut uusille maailmoille ja ulottuvuuksille löydät mystisiä tukijoukkoja, jotka voivat auttaa jokapäiväisessä elämässä. Autan sinua vaikeissa keskusteluissa ja työstämään vaikeita asioita rakkaidesi kanssa taivasten valtakunnassa. Asiat selkenee ja voit jatkaa elämääsi ilman epätietoisuuden taakkaa.
  • Manifestoimaan vaurautta ja unelmaelämääsi tuoden luoksesi enkelit, jotka auttavat sinua tyhjentämään mielesi kaaoksesta. Voit luoda unelmien elämän yhdistymällä omaan jumalalliseen taikuuteesi, tarkoitukseesi ja intohimoosi. Luominen tapahtuu valon nopeudella päästessäsi taivaalliseen manifestointikoneeseen.

Jos haluat vapautua ahdistuksesta ja alkaa luomaan unelmaelämääsi, on sinun päästettävä irti ja vapauduttava kaikesta vastustuksesta sekä pelosta. Luota itseesi ja luo unelmaelämäsi yhdessä maailmankaikkeuden kanssa.

Henkilökohtainen taianomainen ALH Enkelihoito voi olla juuri se, mitä tarvitset siirtyäksesi luonnollisesti korkeammalle tasolle ja pysyäksesi yhteydessä sieluusi.
Hoito auttaa sinua luottamaan enkeleihin, maailmankaikkeuteen ja ennen kaikkea itseesi, kun olet valmis unelmaelämällesi.

Jo yksi hoitokerta nostaa värähtelytasoasi pitkäksi aikaa. Sinulle, joka olet halukas ja valmis työskentelemään vieläkin syvällisemmin sekä pitämään värähtelytasoasi korkeana vieläkin pidempään, haluan tarjota mahdollisuuden kokonaisvaltaisempaan työskentelyyn. Olen rakentanut hoitopaketin, jossa hoidot ovat jatkumoa ja tukevat toisiaan.

ALH Enkelihoitojen hinnat

ALH enkelimatka                                    58 €

Matka enkelten maailmaan, kesto 45 minuuttia                  

ALH enkelihoito                                      92 €

Yksittäinen hoitokerta, kesto 90 minuuttia

Hoitopaketti 1                                         137 €

ALH enkelimatka ja ALH enkelihoito                

Hoitopaketti 2                                      208 €

ALH enkelimatka ja 2 x ALH enkelihoito         

Hoitopaketti 3                                       147 €

Chakrojen puhdistus äänimaljoilla, ALH enkelimatka ja ALH enkelihoito

Chakrojen puhdistus äänimaljoilla          15 €

ALH enkelihoidon yhteydessä

Enkelihoidot kaukohoitona tai hoitohuoneella. Chakrojen puhdistus vain hoitohuoneella.

Varaa oma hoitoaikasi

Voit varata itsellesi sopivan hoitoajan helposti suoraan alla olevasta varauskalenteristani:

Tästä ajanvaraukseen