Poutapilven sointu

Poutapilven sointu

Poutapilven sointu

ALH Enkelihoidot ja äänimaljahoidot

Eija-Liisa Immonen

Olen Eija-Liisa Immonen lämminhenkinen ja herkkä valotyöntekijä pääkaupungin läheisyydestä Nurmijärveltä.
Elämme puolisoni kanssa uutta elämänvaihetta, kun jäimme kahden koiravanhuksemme kanssa. Nuorimmaiset lapsemme, kaksospoikamme, muuttivat kumpikin omille opiskelupaikkakunnilleen tänä syksynä. Kaksi vanhinta tytärtä ovat jo perheellisiä ja olenkin myös kahden teini-ikäisen lapsen mummo.
Elämänkokemusta on siis karttunut jo melkoinen pätkä, lähes kuusi vuosikymmentä.

Tämän elämänmuutoksen myötä koin pakonomaista tarvetta seurata pitkäaikaista kutsumustani valotyöntekijänä. Valitsin siis polkuni ja hyppäsin pois oravanpyörästä ja turvallisesta palkkatyöstä. Työskentelin 25-vuotta esimiestehtävissä. Olen kiitollinen näistä vuosista ja kaikesta siitä opista, jota tästä ihmisläheisestä työstä olen saanut.

eija-liisa
eija-liisa

Äänimalja- ja Reikihoitoja olen tehnyt esimiestyöni ohella ja vastapainoksi jo pitkään. Äänimaljahoidosta löysin aikoinaan avun omiin univaikeuksiin ja lihasjumeihin. Jo muutaman hoitokerran jälkeen hurahdin täysin ja halusin oppia tuon taidon auttaakseni muita. Edelleen teen äänimaljahoitoja. On aina yhtä palkitsevaa, kun voi nähdä hoidettavan täysin rentoutuneena ja kuulla palautetta hyvin nukutusta yöstä seuraavana päivänä.

Olen aina ollut äärimmäisen intuitiivinen ja erityisherkkänä aistinut energiat hyvin vahvasti. Matalavärähteiset energiat ovat raskaita ja vaikuttavat suuresti mielialaan ja tätä kautta mahdollisesti myös fyysiseen terveyteen. ALH enkelihoidolla värähtelytaajuus nousee ja pysyy korkealla pitkään. Kun koin kutsun työskennellä Sinun korkeimmaksi parhaaksi enkeleiden apuna, elämäntehtäväni auttajana vahvistui enkä enää edes nähnyt vaihtoehtoa.

ALH enkelihoito on hyvin lempeä ja rakkaudellinen hoito mutta äärimmäisen voimauttava. Tämä ihana hoito auttaa mm. pääsemään irti vahingollisista ihmissuhteista, löytämään rakkauden elämääsi, saamaan yhteyden edesmenneisiin rakkaisiin sekä manifestoimaan vaurautta ja unelmaelämää. Näissä kaikissa asioissa voin Sinua auttaa. Hoito sopii ihan jokaiselle, joka haluaa tutustua enkelten maailmaan tai rentoutua sekä nostaa omia energiatasojaan.

Erityisesti haluan olla apuna ja tukena, jos kärsit selittämättömästä ahdistuksesta. Syy löytyy useimmiten lapsuudesta. Kannamme mukanamme lapsuuden kokemuksia ja sitä kautta olemme luoneet vahingollisia selviytymiskeinoja.
Selviytymiskeinoja, jotka voivat saattaa meidät vaikeisiin ja ylitsepääsemättömiltä tuntuviin tilanteisiin: vahingollisiin ihmissuhteisiin, velkaantumiseen, valheiden verkkoon, muiden miellyttämiseen, masennukseen, ulkopuolisuuden tunteeseen, vain muutama mainitakseni.
Useimmiten emme edes osaa yhdistää, että epätoivoinen ja ahdistava tilanne johtuu näistä vahingollisista selviytymiskeinoista.
ALH enkelihoito, joka kirkastaa ahdistuksen aiheuttajan sekä mahdollisesti regressiohoito, jossa matkataan taaksepäin menneisiin elämiin selkiyttää tilannetta todella.

eija-liisa
eija-liisa

Ja miksi sitten minä olisin Sinulle oikea ja luottamuksesi arvoinen hoitaja?

Minua on valmisteltu tähän tehtävään tässä elämässä syntymästäni lähtien.
Kaikki vastoinkäymiseni ovat kasvattaneet ja luoneet ymmärrystäni myös elämäntilanteisiin ja käyttäytymismalleihin, jotka halutaan pitää salassa muilta, ehkä jopa kielletään itseltään.
Se kaikki mikä on tuntunut epäoikeudenmukaiselta tai saanut itseni tuntemaan häpeää, syyllisyyttä ja alemmuuden tunteita, on antanut vahvuutta ja samalla inhimillistä herkkyyttä kohtaamaan ihmisiä ja vaikeitakin asioita.
Nyt elämäni on ollut pitkään, jo yli 20 vuotta toisenlaista. Ympärilläni on rakastavia ihmisiä, jotka rakastavat minua pyyteettä.  Olen oppinut myös rakastamaan itseäni. Tunnen itseni vahvaksi sekä siunatuksi ja elämäni on tasapainoista.
Voit turvallisin mielin ottaa ensimmäisen askeleen. Enkelit ja muut valonauttajat eivät koskaan tuomitse. He ovat täällä auttamassa meitä ja tekevät sen rakkaudella ja suurella ilolla.
Eija-Liisa Immonen
eija-liisa.immonen@inrento.net
puh 045 6005944