Poutapilven sointu

Poutapilven sointu

Poutapilven sointu

ALH Enkelihoidot ja äänimaljahoidot

Enkelimeditaatio

Enkelimeditaatio -äänite lahjaksi sinulle

Univaikeuksia?

Stressiä?

Miten päästä ahdistuksesta mielenrauhaan?

Enkelimeditaatio

Kärsitkö stressistä ja unettomuudesta? Pyöritkö iltaisin levottomana vuoteessa yrittäen saada unen päästä kiinni? Siitäkin huolimatta, että hetkeä aikaisemmin tunsit itsesi ”rättiväsyneeksi”.  Mielesi täyttyy kaikista huolista ja murheista sekä tekemättömistä töistä.

Kun viimein saat unen päästä kiinni, on unesi levotonta ja katkonaista. Heräät ehkä aamuyön tunteina vatsanpohjassa vellovaan ahdistavaan tunteeseen. Yrität vielä nukkua ja juuri kun nukahdat herätyskello soi armottomasti. Mielesi tekisi vain jäädä peiton alle nukkumaan. Se ei kuitenkaan ole mahdollinen vaihtoehto, joten keräät kaiken tahdonvoimasi ja nouset vuoteesta. Päätät mennä tänään nukkumaan ajoissa. Tosin tiedät jo nyt, että illat ja yöt toistuvat samanlaisina. Kierre on valmis! Olet väsynyt, epätoivoinen ja ahdistunut, etkä voi nähdä tilanteen tästä parantuvan.

Olet kuullut, että mindfulness tai hengitysharjoitukset auttavat, mutta ne kuulostavat kovin monimutkaisilta ja olet liian kärsimätön edes kokeillaksesi. Tai ehkä olet kokeillut muutaman kerran, mutta siitä ei ollut sinulle apua. Kärsivällisyytesi ei juuri nyt riitä odottamaan tuloksia vaan tarvitset mielenrauhaa ja sitä kautta lepoa välittömästi.

Tiedän miltä sinusta tuntuu. Olen ollut itse aivan vastaavassa tilanteessa. Tilanteeni oli niin huono, että lääkärin määräyksestä jouduin turvautumaan lääkkeisiin saadakseni edes vähän unta. Nämä kyllä auttoivat nukahtamaan, mutta uni ei ollut palauttavaa ja sen kyllä tunsi seuraavana päivänä. Sitä paitsi keskittymiskyky oli niin heikko, että vaaratilanteita syntyi päivän aikana.

Itse löysin avun ja niinpä minulla on sinulle ratkaisu, joka auttaa rentoutumaan ja parempaan uneen.

ALH enkelihoito (Angel Light Hypnosis) on hoitomuoto, jossa syvärentoutuksen avulla noustaan korkeampaan värähtelytasoon. Tällä tasolla voit tavata enkeleitä ja muita valonauttajia sekä kysyä heiltä neuvoa ja ohjausta. Hoitomuoto on nykyaikaistettu versio muinaisesta atlantislaisesta hoitomuodosta. Hoitoja tehtiin pyhissä unistemppeleissä. Tämä ihana hoito on erittäin voimallinen ja hoidon jälkeen mieli on kevyt ja rauhallinen. Hoito on tehokas, vaikka et uskoisikaan enkeleihin. Hoidossa pääset kuitenkin kevyeen hypnoositilaan ja alitajuntasi voima pääsee vaikuttamaan.

Alitajunnassasi ovat ne huolet ja murheet syvään painettuina ja varastoituneina. Alitajunnassasi on myös ne ratkaisut, joita tietoinen mielemme ei halua ymmärtää. Alitajuntasi on viisas ja sillä on valtava voima. Se tietää mikä on se ahdistuksen aiheuttaja ja auttaa löytämään ratkaisun. ALH enkelihoidossa olet tilassa, jossa egolla ei ole vaikutusta ja pääset kuuntelemaan alitajuntaasi.

ALH enkelihoidosta saa apua monenlaisessa haastavassa elämäntilanteessa. Voit tutustua ALH enkelihoitoon täällä ja annan mielelläni lisätietoa vaikkapa sähköpostitse. Kysy rohkeasti!

Enkelimeditaatio -äänite lahjaksi sinulle

Haluaisin antaa sinulle lahjaksi lyhyen enkelimeditaation. Kuuntele meditaatio nukkumaan mennessäsi, kun olet jo vuoteessa. Voit kuunnella enkelimeditaation myös aina kun kaipaat pientä rauhoittumista.

Saadaksesi tämän ihanan meditaatio -äänitteen täytä alle yhteystietosi ja pääset saman tien kuuntelemaan maksutonta enkelimeditaatiota tai voit ladata sen itsellesi myöhempää kuuntelua varten.

Tietosi ovat aina 100% suojattuja eikä niitä luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille. Kuuntelemalla tämän meditaation liityt samalla sähköpostilistalleni, jonka kautta saat tähän aiheeseen liittyen lisää tietoa ja ohjausta suoraan sähköpostiisi. Voit poistua sähköpostilistalta milloin tahansa.