Poutapilven sointu

Poutapilven sointu

Poutapilven sointu

ALH Enkelihoidot ja äänimaljahoidot

Regressiohoito

Regressiohoito

Regressiohoidossa matkataan taaksepäin menneisyyteen. Menneissä elämissä koetut vahvat kokemukset ovat saattaneet jättää sieluusi jälkiä, joita olet tiedostamattasi kantanut mukana jopa useimpien elämien läpi.
Myös lapsuudessa koetut vahvat tunnekokemukset jäävät alitajuntaamme ja vaikuttavat uskomuksiimme ja toimintatapoihimme.
Regressiohoidon avulla voit löytää syitä ja saada syvempää ymmärrystä toistuviin elämäntilanteisiin, pelkoihin, toistuviin ihmissuhdekierteisiin, erilaisiin tunnelukkoihin sekä toimintatapoihin mutta myös näistä johtuviin fyysisiin oireisiin. On siis mahdollista saada vastauksia, miksi asiat, ihmiset ja tilanteet ovat nyt juuri sellaisia kuin ovat
regressiohoito
Tarkoituksena regressiossa on siis päästä käsittelemään ja kohtaamaan tietoiselle mielelle piilossa olevia muistoja, jotka nostetaan esiin.
Regressio tarkoittaa taantumista, takaisin viemistä menneisyyteen, kuten eiliseen päivään, lapsuuteen tai aina menneeseen elämään asti.
Regressio siis toimii, vaikka ei uskoisikaan menneisiin elämiin. Tärkeintä on mielen avoimuus ja luottamus siihen, että alitajunnassa on paljon tietoa, joka on tietoiselle mielelle piilotettuna. Tämä tieto voidaan hoidon kautta päästä kohtaamaan. Tietoisuus ja hyväksyntä aiemmasta elämästä auttaa toki huomattavasti regressiohoidon onnistumisessa.

Mitä regressiohoidossa tapahtuu?

Regressiohoito alkaa aina keskustelulla. Keskustelun jälkeen ohjaan sinut syvään rentoutumisen tilaan.
Tarkoitus on tässä vaiheessa hiljentää mieli ja päästää irti jännityksestä ja tuoda itsensä läsnä olevaksi.
Tämä vaihe on ihana ja arvokas, hyvin tärkeä vaihe. Jo tämä rentoutumisen kokemus on itsessään todella hoitava.
Tämä rentoutusvaihe saa sinut unen rajamaille. Tästä hypnoositilasta lähden ohjaamaan sinua syvemmälle regressioon. Tässä vaiheessa yleensä on helppoa ja selkeää nähdä, kokea, aistia tai tuntea. Aluksi kaikki saattaa tuntua mielikuvitukselta. Hoidon aikana mielikuvat tulevat kuitenkin selkeämmiksi. Voit aina luottaa, että aina tapahtuu juuri se, mikä on tarkoitus.
Se voi olla sitten täysi hiljaisuus, ”ei näy mitään”, tai se voi olla vilkas ja elämyksellinen elämästä toiseen hyppiminen.
Jotkut todellakin saattavat alkaa puhua jopa muinaisella kielellä ja elävät menneen elämän aivan täysin kaikin aistein, kun toiset taas katsovat tilannetta kauempaa. Kaikki ovat yhtä arvokkaita ja onnistuneita hoitoja.

Käsittelemättömät tunteet nousevat usein regressiossa pintaan. Suljemme monesti haasteelliset tunteet sisälle sydämeen, kuin maton alle lakaisten. Ne kuitenkin kulkevat mukana elämästä toiseen, kunnes ne käsitellään. Monet käsittelemättömät tunteet vaikuttavat siihen, miten toimimme ja tunnemme nykyisessä elämässä. Regressiovaiheessa käsittelemme näitä esiin nousseita asioita turvallisessa ympäristössä.

Regressiovaihetta seuraa palauttamisvaihe. Kannustaminen ja positiivisen muutoksen istuttaminen ovat olennainen osa tätä vaihetta.
Myös juuri koettujen kokemusten ja koetun elämän irti päästäminen ja vapauttaminen tapahtuu tässä vaiheessa.

Regression jälkeen

Regression jälkeen keskustelemme kokemuksesta. Regressiokokemus on jokaiselle omanlainen, ainutlaatuinen ja erilainen.
Sen lisäksi jokainen regressiokokemus on erilainen eri hoitokerroilla. Joskus kokemus voi olla voimakas ”kaiken muuttava” ja toisinaan se voi olla samalle ihmiselle vain rentouttava kokemus.
Kokemus vaihtelee siis kerta kerralta mutta jokaisessa hoitokerrassa on upea oppiläksynsä, joka auttaa meitä tutustumaan itseemme syvällisellä tavalla. Itsensä ja oman elämän hyväksyntä kasvaa usein regressioiden myötä.

regressiohoito

Erilaiset regressiokokemukset 

  • Mitään ei tapahdu
  • Sekalaisia kuvia tai tuntemuksia ilman selkeää oivallusta
  • Kuvat ja tapahtumasarjat alkavat heikohkoina, mutta vahvistuvat hoidon edetessä
  • Yksityiskohtainen kokemus, selkeitä kuvia ja tapahtumia. Ymmärrys ja oivallus yhdessä tunteiden kanssa, mutta hieman etäinen kokemus, esim. ennemminkin sivusta katsoja kuin osallistuja
  • Täysi kokemus, jolloin tunne siitä, että elää tilanteen uudestaan kaikin aistein.
Joskus saattaa kestää, ennen kuin uskaltautuu täysin antautua regressiokokemukseen.
Ensimmäinen regressiokerta voi mennä suojamuurien, rentoutumispelkojen tms. käsittelyyn valmistaen varsinaiseen regressioon.
Hoidon jälkeen on tällöinkin kuitenkin valtavan hyvä, rentoutunut ja virkistynyt mieli. Myös syvä oivallus ja rauhan tunne ovat aina hoidoissa mukana.

On tärkeää tietää, että mieleen ei koskaan nouse mitään sellaista, mitä et olisi täysin valmis kohtaamaan ja käsittelemään juuri minun kanssasi. Regressiokokemus on aina täysin turvallinen, aivan kuten on meditaatio tai vaikkapa nukkuminen.

Regressiohoidon kontraindikaatiot eli esteet regressiohoitoon osallistumiselle:

HUOM! Regressiohoidon kontraindikaatiot ovat skitsofrenia tai muu vakava mielisairaus.

Raskaana olevaa ohjataan vain ja ainoastaan rakkaudellisiin muistoihin ja valonkokemuksiin. Etenkin raskauden viimeisillä kuukausilla chakrat ovat täysin avoimet ja herkästi vastaanottavat kaiken ulkopuolisen, myös negatiivisen energian.

Raskaana oleva voidaan ohjata lempeästi esim. niitylle tai valoon kohtaamaan lapsen sielun ja kertomaan lapselle miten tervetullut hän on ja miten paljon häntä rakastetaan jo nyt. Tämä hoitaa sekä äitiä että vauvaa ja lähentää heidän sidettään.

Regressiohoito hinnasto

Regressiohoito         99 €

Hoidon kesto 90 minuuttia, sisältäen alku- ja loppukeskustelun

Varaa oma hoitoaikasi

Ennen hoitoajan varaamista tutustuthan yllä mainittuihin regressiohoidon kontraindikaatioihin hoidon sopivuuden varmistamiseksi!

Voit varata itsellesi sopivan hoitoajan helposti suoraan alla olevasta varauskalenteristani:

Tästä ajanvaraukseen